Hej,
plockade i slutet av augusti ett hav av svart trumpetsvamp och undrar om någon har ett läckert och gott recept som de önskar att dela med sig? Jag har valt att torka svampen. Har idag plockat massa trattisar och torkar även dessa, i dagsläget på tidningspapper. Men efter att ha sätt på tidigare inlägg verkar det råda en viss oenighet om hur och vad de skall torkas på. Tidningspapper eller matpapper, eller något annat?
Med vänliga hälsningar
Elin
Om du söker på torka så får du det här resultatet
http://svampguiden.com/forum_lista.asp?sok=torka&fnr=1
Söker du på torkning får du detta.
http://svampguiden.com/forum_lista.asp?sok=torkning&fnr=1
Som du ser finns det olika sätt och tycken.
Oj då!!
Kanske inte så bra att använda pannrummet om det luktar där.
Själv eldar jag med ved + att jag har pannan i köket. Det är bara centralen som är i pannrummet. Det blir ganska varmt där. Svampen torkar innom ett dygn.
Har du inget avgränsande rum till pannrummet som blir varmt?
Huvudsaken är att det är tort och luftigt.
OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. SKAPA ETT NYTT INLÄGG om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.