Hittade för en gångs skull lite mer kantareller (1 liter?) i förrgår. Förvarade dem öppet i kylskåp till sent igår då jag förvällde dem i gjutjärnsstekpanna. Satte dem sedan i en öppen rostfri bunke och då jag var helt färdig satte jag bunken i kallt vatten för att kyla ner dem. Hittade det idag en ca 12 h senare. Det har alltså varit helt utsatt för luft. Alla svampar var heller inte i bästa skick då jag plockade dem (läste nu att foten ska vara fast, vilket inte alla hade).
Måste jag kasta allt? (Vet inte hur det ska se ut eller lukta för att vara ok om det är ett förslag.)
OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. SKAPA ETT NYTT INLÄGG om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.