Hej!
Jaha, nu har kantarellerna börjat torka här runt Eskilstuna, det som såg så lovande ut… Kan någon svara mig på om det är dumt att ta till vara på kantareller som har börjat torka i kanten? Ska man ta bort det och kan man i så fall använda resten av svampen?
Hej igen!
Jag har provat att torka lite olika sorter och måste säga att en del ggr kan jag känna en liten beskhet. Vet ej om jag gör något fel, men jag föredrar att förvälla den och lägga i frysen, eller ännu hellre äta den direkt från skogen till stekpannan till smörgås.
Mvh
OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. SKAPA ETT NYTT INLÄGG om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.