0 268 visningar

2 svar

Längre koktid?

lilla my

16 okt 2006 kl. 09:02

Har nu i helgen för första gången provat att göra en lasagne på enbart svamp helt utan kött… och det blev jättebra! Visade sig att blomkålssvampen blev jättegod i tomatsås, smaken kom fram ordentligt efter en timme på spisen, så det gjorde skillnad i smak detta med hur länge man kokar svampen. Är det likadant med annan svamp, börjar fundera på om jag varit för hungrig förut och borde ge mina rätter längre tid på spisen?

0

Nina H

16 okt 2006 kl. 09:22

Jag förväller på svag värme, lång tid efter anvisningar från Micke K. (Och inom parentes så låter jag även köttfärssåsen stå och puttra länge, länge 1 - 2 tim)

0

Annette Landin

16 okt 2006 kl. 09:59

Smakerna behöver tid för att gifta sig :=) dock inte fisk, skaldjur mm för då hinner de skilja sig i väntan på att bvli ätna :=)

Svara på inlägget ovan genom att fylla i formuläret nedan

OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. SKAPA ETT NYTT INLÄGG om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.
Du är inte inloggad, men kan svara på inlägget ovan genom att fylla i formuläret nedan ändå genom att fylla i formuläret nedan. Är du regelbunden besökare på svampguiden kan du skapa ett konto för att slippa fylla i namn och säkerhetsfrågor varje gång du postar ett nytt inlägg. Välkommen att logga in eller skapa nytt konto. Det är gratis!
Välj bild…
Ladda hem Svampguiden till din telefon!
Available in Google Play
Rekommenderat Svampguiden rekommenderar Kaffe.se för dig som vill ha riktigt gott kaffe med dig ut i svampskogen
Ny Version! Svampguiden+ är en ny och uppdaterad app för iPhone och iPad som nu äntligen också finns tillgänglig för dig som har Android!
Svamptork finns att köpa på svamp.se
Identifiera arter med hjälp av kameran i din iPhone