0 255 visningar

4 svar

Frusen karl johan.. äta?

Eva K

17 okt 2006 kl. 16:35

Hittade en burk med karl johan i frysen. När jag frös ner den, förra året, så värmde jag den tills den släppte sin vätska och när den gjort det frös jag den i sitt eget “spad”. Är det ok?
Eller är den förstörd nu?
(gjorde så enligt ett tips från en vän som är kock)

0

Bo E

17 okt 2006 kl. 16:45

Det är väl bara att tina den och provsmaka, eller hur?

0

Eva K

17 okt 2006 kl. 16:50

Japp! Och den var slibbrig.
Den ratar jag.
Tar annan gosvamp istället!

0

Birgitta D

17 okt 2006 kl. 17:06

Fryst Karl-Johan bör få steka ganska länge för att få bort slemmigheten Sen är den OK.

0

Birgitta D

Eva K

17 okt 2006 kl. 17:25

Tack Birgitta. Jag måste komma ihåg det. Idag var hungern och otåligheten för stor.
Det blev gott ändå.

Svara på inlägget ovan genom att fylla i formuläret nedan

OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. SKAPA ETT NYTT INLÄGG om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.
Du är inte inloggad, men kan svara på inlägget ovan genom att fylla i formuläret nedan ändå genom att fylla i formuläret nedan. Är du regelbunden besökare på svampguiden kan du skapa ett konto för att slippa fylla i namn och säkerhetsfrågor varje gång du postar ett nytt inlägg. Välkommen att logga in eller skapa nytt konto. Det är gratis!
Välj bild…
Ladda hem Svampguiden till din telefon!
Available in Google Play
Rekommenderat Svampguiden rekommenderar Kaffe.se för dig som vill ha riktigt gott kaffe med dig ut i svampskogen
Ny Version! Svampguiden+ är en ny och uppdaterad app för iPhone och iPad som nu äntligen också finns tillgänglig för dig som har Android!
Svamptork finns att köpa på svamp.se
Identifiera arter med hjälp av kameran i din iPhone