0 456 visningar

2 svar

Torka eller förvälla?

Jygge

1 sep 2004 kl. 07:34

Funderingar om rimskivling: ska de torkas eller förvällas för bästa resultat?

0

Annika Eriksson

1 sep 2004 kl. 17:21

Förvällas! Som torkad förändras nämligen smaken radikalt till det sämre. Prova så får du känna skillnaden. Och när vi ändå har smakförändringar på tal: omvända förhållandet råder när det gäller sandsopp. Smakmässigt blir den bättre som torkad.

0

Jygge

2 sep 2004 kl. 08:00

Se där, tack!

Visst är det du som brukar rapportera från Ljusdal? Hur är beståndet av svamp där i år?

Svara på inlägget ovan genom att fylla i formuläret nedan

OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. SKAPA ETT NYTT INLÄGG om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.
Du är inte inloggad, men kan svara på inlägget ovan genom att fylla i formuläret nedan ändå genom att fylla i formuläret nedan. Är du regelbunden besökare på svampguiden kan du skapa ett konto för att slippa fylla i namn och säkerhetsfrågor varje gång du postar ett nytt inlägg. Välkommen att logga in eller skapa nytt konto. Det är gratis!
Välj bild…
Ladda hem Svampguiden till din telefon!
Available in Google Play
Rekommenderat Svampguiden rekommenderar Kaffe.se för dig som vill ha riktigt gott kaffe med dig ut i svampskogen
Ny Version! Svampguiden+ är en ny och uppdaterad app för iPhone och iPad som nu äntligen också finns tillgänglig för dig som har Android!
Svamptork finns att köpa på svamp.se
Identifiera arter med hjälp av kameran i din iPhone