Jag har under årens lopp ätit svamp som jag, efter förvällning, haft fryst länge, till och med väldigt länge ( sju år som mest ).Svampen har smakat helt ok så allt är väl kanske frid och fröjd? Jag undrar dock om det finns risk för att svampen blir farlig att äta efter en lång förvaring i frys?? Eller försämras smaken??
Sju år är minst sex för mycket och det gäller alla livsmedel som man fryser in, exempelvis fet fisk, lammkött etc. Dessutom ur den synvinkeln att bakterier finns i frysen. Tro det eller ej men där pågår ett riktigt kalas mellan varven. Såg det i förstoring på TV:n en gång varvid jag rensade ur min frys helt och hållet!!
OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. SKAPA ETT NYTT INLÄGG om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.