Här kommer lite till från samma promenad :)
By the way…: numer var kantarellerna lite frusna och därmed sladdriga och gummiliknande i konsistensen. Bör man torka/anrätta dem på en gång eller kan t ex vanliga kantareller klara sig 1 dag i kylskåpet? Med torkning syftar jag mest på trattkantareller om man finge finna några fler…
Bild 1: Klarblå himmel med molnspel
Bild 2: Har alltid fascinerats av att kunna se lokalt väder med blotta ögat
Bild 3: Svampplockaren och fotografen själv :P
Tackar så mycket :)
Jag befinner mig i Mölndal som ligger precis intill Göteborg. Bilderna är tagna i Götet. Det finns egentligen massvis med skogar i Mölndal som jag tyvärr inte utforskat än men det är nog dags nästa år :) Har en stor skog intill där jag bor, känns alltid skönt att kunna komma ifrån byggden och trafiken in i skogens lugna vrå på ett få par minuter :)
OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. SKAPA ETT NYTT INLÄGG om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.