Jo, är det någon som har något förslag på sätt att tillaga dessa?
1)Rökslöjskivlingen
2)Vinterskivlingen
Alltså, annat än att steka i smör.
Eller, är det det bästa?
Frostvaxingen ska jag definitivt steka i smör, den är så läcker så.
Men om det finns något annat tips om tillagning, så välkommen med tips.
(jag har stirrat mig rödögd i receptlänken)
Inget direkt recept men lite förslag på användning hittar du här:
http://www.dagensnyheter.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=548&a=592211&previousRenderType=6
Hoppas jag oxo hittar den snart
Deta har jag gjort med olika svamp, borde fungera på Rökslöjskivling och vinterskivling också, prova.
Ta en långpanna och täck med tunn smördegsbotten, på smördegen lägger du fräst bacon och stekt svamp, vispa upp 4 till 5 ägg med lite grädde och häll över, krydda med salt peppar, lite chilepulver.Grädda i ugn på ca 200 gr tills äggröran är genomgräddad. Skär upp i bitar och servera.
OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. SKAPA ETT NYTT INLÄGG om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.