Hej! Om Du gillar svamp med smak så: skär den i bitar stora som mockasockerbitar ungefär fräs den en stund o tillsätt sedan fint hackad lök av valfri sort o låt det hela steka ihop utan att löken bränner. (tag gärna även med någon annan svamp typ;Karl Johan, kantareller eller vad du vill) Lägg till slut i lika fint skuren rå potatis o pujolök, krydda o späd med grädde gräddmjölk eller creme frech efter behag o låt koka ihop till en soppa eller stvning.
Jag har torkat dom men då ska det ske rätt omgående o snabb torkning gäller hackade sönder den fint o torkade i torkskåpet. den är god o smakrik, , , , , , Lycka till önskar en annan svampentusiast.
OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. SKAPA ETT NYTT INLÄGG om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.