I tre års tid har vi plockat trattisar ända fram tills snön kommer ja även efter snön har kommit också.Man vet ju vart dom finns så det är ju bara att lyfta på gran riskor så vips så står dom där aldelles stel frusna.Vi har bara tagit in dom så att dom tinar rensat dom och sedan torkat dom och det går alldeles utmärkt
Jag måste prova! Jag trodde att man var tvungen att laga till de trattisar som varit frusna och att det skulle göras direkt!
Jag vet väl inte riktigt vad som skulle kunna hända om man inte kastade dem i kastrull eller stekpanna omdelbart… Kanske “Revenge of the frozen Trattkantarells”, eller nåt… ;o)
OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. SKAPA ETT NYTT INLÄGG om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.