Stek hela (alt. halva) hattar med salt, vitpeppar och smör…
Toppa med dem på en italiensk bondsallad(ruccola kokt kall potatis, kapris, tomater, brytbönor(salladen kan du ju ha i lite av varje i…) och droppa lite olivolja och lime över, servera med en frisk semillon Chardonnay från Rawsons retreat.
Njut !!!!
Blåmusseronen kan smaka lite “mäktigt” i stuvningar och sånt…
Tycker du att det låter lite torrt kan du göra en dijonsenapssås som tillbehör (bechamel som du har i ganska mycket dijonsenap i) byt då ut limen mot citron…
OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. SKAPA ETT NYTT INLÄGG om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.