Är en nybörjare som har hittat ett par kg med trattkantareller (är säker på att det är trattkantareller, åsar under, gul fot, hål i mitten)
Nu vet jag inte hur jag gör med dom…hur jag tillagar dom eller torkar in dom…
Kan nån hjälpa mej?
lægg dom att torka på tidningspapper, bli inte orolig om någon eller några kollapsar och blir våta och svarta. efter 5 dagar ær dom klara och håller sen i minst 5 år. gløm det dær med att torka i ugn, det ær både dyrt och miljøovænligt. hur torkade man før øvrigt svamp innan det fanns varmluftsugnar….????
OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. SKAPA ETT NYTT INLÄGG om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.