Annas kokbok har någraa bra sidor om torkning. Squash , spenat, gröna bönor och div rotfruktar hag torkat Gamla böcker om hemkonservering innehåller en del information. Mosa krusbär och vinbär. Sen stickar jag ut hakan med att torka kantareller. Tillagas ett dygn före förtäring så försvinner det beska.Den kokbok om svamp som jag köpte på antikvariat före jul rekomenderar också torkade kantareller.
Här nedan finns ett forum där man kan hitta mycket matnyttigt,
tex Odling, Mat, Hantverk, etc:
http://www.alternativ.nu/yabbv2/index.php#3
Ang torkning av bär och frukter ur samma forum:
http://www.alternativ.nu/yabbv2/index.php?board=38;action=display;threadid=1290
OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. SKAPA ETT NYTT INLÄGG om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.