Var det en sån här soppa http://www.ica.se/FrontServlet?s=mat_recept&state=recept&receptid=1847&receptname=Cr%E8me+Ninon
Totte, det receptet kan komma nära, gröna sparrisar!!! För på vita blir ju soppan helt annorlunda…
Och det jag blev bjuden på idag var också enkelt och gott! Frusna spenatkuddar (hackad)tinades i kastrull, riven blåmögelost sattes till och fick “smälta” ned, salt och peppar ...och vips var det färdigt!! Själv skulle jag ju ha lagt till en vitlök… men man kan ju inte få allt.. ;)
OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. SKAPA ETT NYTT INLÄGG om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.