0 251 visningar

4 svar

frysta champinioner

Ulla Bruunell

16 feb 2007 kl. 11:06

Hur länge kan man förvara förvällda ängschampinioner i frysen? Max år innan de blir oätliga eller skadliga

0

Lena M

16 feb 2007 kl. 16:28

Nu pratar jag om svamp i allmänhet och ett år är väl vad som rekomenderas. Iallafall så sparar jag dem inte längre än så, utan ger bort överflödet fram på vårkanten.

0

Susanne E

16 feb 2007 kl. 18:10

Vill bara tillägga att det blir kortare tid om man har “smält” dem med matfett. Ju fetare livsmedel desto kortare hållbarhet är en bra tumregel.

0

cicki T Belgien

16 feb 2007 kl. 18:32

2 år har gått bra men då utan matfett förstås

0

Bo E

19 feb 2007 kl. 17:20

instämmer med cicki T

har fått uppgift av en kompis att 2004 års skörd var helt perfekt.

det var runt jul så det blir 2 år med råge.

kantareller och smörsopp var arterna.

Svara på inlägget ovan genom att fylla i formuläret nedan

OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. SKAPA ETT NYTT INLÄGG om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.
Du är inte inloggad, men kan svara på inlägget ovan genom att fylla i formuläret nedan ändå genom att fylla i formuläret nedan. Är du regelbunden besökare på svampguiden kan du skapa ett konto för att slippa fylla i namn och säkerhetsfrågor varje gång du postar ett nytt inlägg. Välkommen att logga in eller skapa nytt konto. Det är gratis!
Välj bild…
Ladda hem Svampguiden till din telefon!
Available in Google Play
Rekommenderat Svampguiden rekommenderar Kaffe.se för dig som vill ha riktigt gott kaffe med dig ut i svampskogen
Ny Version! Svampguiden+ är en ny och uppdaterad app för iPhone och iPad som nu äntligen också finns tillgänglig för dig som har Android!
Svamptork finns att köpa på svamp.se
Identifiera arter med hjälp av kameran i din iPhone