Såja; nu har jag förberett kycklingen, pressat lime på och in i påsen. Får stå och marinera nån timme, sedan Caj P’s grillsås på och in i ugnen!! Måste säga att färsk kyckling slår frusen när som helst; märkte det för nån vecka sedan när den färska var slut och jag måste köpa frusen(och traditioner kan man ju inte frångå!!)
utan att bli alltför vetenskaplig kring kyckling så har jag kommit fram till följande. tinade skinn och benfria kylingbröst läggs i en sjudande sås på grädde kalvfond, paprikapulver och torkad svamp. småputtrar i såsen i ca 10 minuter, och voila, ett stycke kyckling som varken är torrt eller trist men fantastiskt mör och välsmakande !! och så spar man ju på disken med med det tillagningsättet
Haha, tänkte väl det Totte… ;) Tänkte jag skulle få ngt nytt exotiskt recept att pröva….
Och visst låter det gott Per, men jag menade uteslutande HEL kyckling!! Delar kan gå an frusna…. och varför kostar färsk kyckling dubbelt mer än frusen, förresten???? Det är ju samma skit alltsammans!!!!
Men nåt som är väldigt gott är att ta vanlig nötfärs o fylla biffarna med lite fetaost, till det egengjord tzatziki o en sallad med tomater, oliver o sånt gott..
eller baconlindade kycklingfileér, fast det är bäst på sommaren att grilla…o så en sallad med äpple till..mums…
Nej Per, förlåt, jag menade inte så! Men det är ju samma sak i förpackningarna, den ena färsk och den andra frusen!!! Varför då prisskillnaden??!!
Ja Totte, just baconinlindad file blir jättegott, speciellt om man fyller kycklingfileen med nån god färskost!!!
Och nötfärs lika så!!
Alltså nu snarvlar vi om mat här så jag blir hungrig IGEN!!!
OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. SKAPA ETT NYTT INLÄGG om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.