Tacokycklingen köpte jag i frysdisken, färdig att ätas!!
Cicki: första sidan : fler recept; sedan enkla pastarätter! Och det blev jättegott!! Puh, har nog förätit mig… Såsen var väldigt spännande! Har faktiskt hittat flera av mina favoritrecept hos Go’kväll, speciellt dom som Maud Onnermark lagar.
Fabrikat på tacokycklingen, Gula? Det låter gott! (Hoppas den e´glutenfri - det är mitt största bekymmer nuförtiden sedan yngsta dottern fått sin diagnos). Jag gillar också Mauds mat, men tycker hon e´ tramsig när hon mäter upp allting! Tacka vet jag Tina - hon skvätter i lite “efter behag”! =)
Kan det vara detta Gula ätit idag?
http://svt.se/svt/jsp/Crosslink.jsp?d=46156&a=770106&lid=puff_555687&lpos=extra_0
Ja det var den salladen jag menade!
Har levt över ett dygn i “internet-skugga” och måste tillstå att abstinensen har varit SVÅR!!! Men nu borde kontakten till cyber-space vara OK.
Och middagen idag var helt UNDERBAR!!! Kotlettbit utan ben i ugnen, ris och KarlJohan-sås!!! Fantastisk blev såsen!!! Lika god som Susanne och jag åt förra veckan i Stockholm!!
Tack snälla Karin Z!!!!!!!!
Hahahaaa, ni överlever nog!!! Det gjorde jag också idag!! Å andra sidan visste jag att det skulle bli mumsKalle till middag så med den utsikten kunde jag avstå från majo-tuben…. men imorron blir det nog ostmajomacka igen…
Cicki, den där pastasalladen blev verkligen god!!! Rekommenderar!! Själv köpte jag marinerad feta med oliver och blandade i men det går nog lika bra med vanlig feta.
Majjon kan jag avvara…men inte Gula!!!
:-D
Det är liksom mosaiken av alla människor här som gör forumet till vad det är. Om det saknas någon så märks det. Och en mosaik kan man alltid bygga på med nya också, så mönstret växer och ändras.
...Men nu ni, nu blev jag då poetisk som aldrig förr…
Gorgonzolaälgrulader med gräddsås, kokt mandelpotatis, blomkål, broccoli och vinbärsgele, okay jag fuskar med GIn i helgen annars orkar jag inte fortsätta.
Guuben gick över till grannen, så nu slänger jag mej i soffhörnan med ett glas vin och kollar på melodifestivalen.
Lammgryta med rödvin och skogssvamp ( fast det blev skogs- och golfbane-svamp (KJ och ängschampinjöner))
http://www.sr.se/cgi-bin/P1/program/amnessida.asp?programID=950&Nyheter=&grupp=2204&artikel=701081
Till det ugnstekta hela små mandelpotatisar, morotsbitar och lökklyftor med olivolja, timjan och flingsalt.
Glad att det blev gott! Fixade själv en sås/stuvning av trupetsvamp till guben. Lite trötta idag så middagen blev bakade potatisar med olika så röror och plock.
Jag fick trumpetsvamp av Trumpelisa som jag krossade och kokade i grädde med salt och peppar. På med en klick smör och så fick det stå på eftervärmen en stund och gotta till sig. Blev gott tydligen!
vitlökssmör är så himmelst gott. Prova gärna!
Här blir det kokt kyckling m currysås i dag. I morron kycklingsoppa på resterna.Dvs potatis o purjo kokt i resterande buljong. När det är klart mixar jag det. O sedan lägger jag i det kalla kycklingköttet.
Billig mat. Kycklingen kostade 19, 90/kg.
charina, jag var inte klar över att jag var pelle med dig ! för det andra så kan jag bara konstatera att om det funnits en ignore list här så hade jag inte sett dina senaste inlägg här.
och för det tredje såtycker jag du skall gå och se till dina jakthundar innan vargen kommer och äter dem !
OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. SKAPA ETT NYTT INLÄGG om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.