smaklös och geleartad vid tillagningen!, har t o m låtit svampen torka lite innan stekning men ändå samma konsistens!, många gillar vinterskivlingen men för mej en klar besvikelse!, den pryder träden bättre med sin vackra färg.
Det är med den som med de flesta svamparter, tycker jag. Gamla slemmiga exemplar blir aldrig goda. Är de fina i konsistensen vid plockningen blir de oxå bra i stekpannan.
Jag hör till de lyckligt lottade som haft tur med tillagningen av vinterskivling!
Är det säsong för dem fortfarande!?
Jag var ute i lördags och såg inte en enda på stockar där de faktiskt fanns strax före juletid.
Trodde den kalla vintern som sedan kom hade knäckt dem.
OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. SKAPA ETT NYTT INLÄGG om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.