Nu börjas det….
Lättgrillad rostasfile (Brasiliansk = välhängd)och smörstekt blomkolssvamp tillsammans med potatiskroketter och en god rödvinssås. Givetvis ett glas rött till maten, och en ordentlig single malt efteråt.
Snacka om Fredagsmyspys.
Ojdå en säger oxfile och en lilla muskeln på rosbiffen.Jag kallar den sista delen på oxfilen för svansen.
Jag har aldrig sett den styckningsdelen (rostas) i butik alltså.Att man skär loss den lilla delen på rostbiffen.Men det är säkert bra så man slipper man senor och annat och får den färdig parerad.
OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. SKAPA ETT NYTT INLÄGG om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.