Hej!
Jag måste få skryta lite :)
Jag hade ju “murkelbebisar” på tillväxt sedan i påskas och idag har jag varit och skördat.
Det blev hela 1, 2 kg!
Jag har aldrig hittat så mycket förrut.
Det har också kommit upp fler som jag sparat på tillväxt.
Jag har läst här på Forumet och på nätet div. åsikter om hur man bäst tar hand om dem.
Nu har jag så mycket så jag funderar på att torka istället.
Men, utrymmesbrist i förrådet ger problem.
(Se ny tråd)
Det som rekommenderas här på forumet verkar vara 6 mån. så jag följer det.
Jag har också fått rådet att jag efter torkningne måste koka av dem när jag tillagar dem.
Någon åsikt om det?
Klas:
Tack för ditt svar.
Jag anade att de skulle tappa för mycket smak om jag kokade dem efter torkningen.
Jag har läst din tråd här tidigare om ämnen i murklor.
Det känns bra att veta.
Jag själv tycker att det är ok att äta ibland.
Jag är ju ingen storkonsument.
OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. SKAPA ETT NYTT INLÄGG om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.