0 130 visningar

2 svar

Vad??

Maria

3 aug 2005 kl. 10:31

Det står ibland Till lagas med fördel färsk eller fryses.Hur tolkar man det?Kan vissa svampar frysas färska?? Man förväller dom inte innan?ELLER.Det står så om Taggsvampen både den röda och bleka.Till lagas färsk? Man brukar ju rensa och förvälla eller torka samma dag man plockat svampen Eller??

0

Gunilla Lindström

3 aug 2005 kl. 17:50

En anledning till att de flesta förkokar svampen innan den läggs i frysen är att då får man plats med fler svampar. När man tillagar råfrhst svamp bör den inte få tina upp helt, då blir den lös och slapp.

0

Maria

4 aug 2005 kl. 08:58

Hej!Gunilla tack för svaret.

Svara på inlägget ovan genom att fylla i formuläret nedan

OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. SKAPA ETT NYTT INLÄGG om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.
Du är inte inloggad, men kan svara på inlägget ovan genom att fylla i formuläret nedan ändå genom att fylla i formuläret nedan. Är du regelbunden besökare på svampguiden kan du skapa ett konto för att slippa fylla i namn och säkerhetsfrågor varje gång du postar ett nytt inlägg. Välkommen att logga in eller skapa nytt konto. Det är gratis!
Välj bild…
Ladda hem Svampguiden till din telefon!
Available in Google Play
Rekommenderat Svampguiden rekommenderar Kaffe.se för dig som vill ha riktigt gott kaffe med dig ut i svampskogen
Ny Version! Svampguiden+ är en ny och uppdaterad app för iPhone och iPad som nu äntligen också finns tillgänglig för dig som har Android!
Svamptork finns att köpa på svamp.se
Identifiera arter med hjälp av kameran i din iPhone