...blev utmärkt god!!!
Tack Totte, för tipset om trattkantarellerna! Det var ju en förvånansvärt bra kombination med dem och fisken, och tur var väl det när såsen tog 4 timmar på sig att koka ihop! Hade tyvär ingen likör hemma men det gick fint med lite balsamico-vinäger till svampen istället!
Va roligt att du tyckte om det!!! :)
Det med att ha lite sött i gör att svampen karameliseras lite o det ger en god smak tycker jag.
Vi har gjort egen fiskfond o även köttfond tidigare o det blir ju en helt annan smak…super god helt enkelt….hmmm det där såggott ut…varför va jag inte där hahahaha ;)
OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. SKAPA ETT NYTT INLÄGG om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.