Jag tänkte höra lite angående kremlor. Det finns ju så sjukt många olika sorter, och jag har svårt för att avgöra vilken som är vilken. Dock kan jag genom det traditionella testet avgöra vilka som är ätliga. Mitt problem är att jag vanligtvis hittar, säg, 2-3 vinkremlor, 1-2 guldkremlor, någon kantkremla och någon mandelkremla. Tillsammans utgör de en mängd av vilket något kan tillagas. Var sort för sig är det alltför lite svamp för att göra något av. Kan man blanda kremlorna i någon anrättning, eller blir smaken helt twisted då?
Tacksam för svar.
OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. SKAPA ETT NYTT INLÄGG om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.