0 312 visningar

3 svar

Pepparriskor?

Marianne Grahn

6 aug 2007 kl. 20:59

Pepparriskor har jag i mängd runt huset.  Är de ätbara eller goda? Ge mig tips hur jag skall tillaga dem.

0

Anttu (FIN)

6 aug 2007 kl. 21:06

Pepparriskor anses inte vara någon vidare matsvamp men är ätlig efter förvällning. Här i Finland plockas och äts en hel del pepparriska.

0

gunhild

6 aug 2007 kl. 21:35

Jag brukar avkoka pepparriskorna och göra risksallad faktiskt jättegott. Du hittar säkert recept på internet.
Det finns restauranger som köper pepparriskor. Försök att sälja.

0

Lisa G

6 aug 2007 kl. 21:41

Hejsan jag har precis kokat av några liter riskor och ska sedan finhacka lök samt äpple och blanda ner den likaledes hackade svampen och sedan röra ner turkisk yougert Såååå gott!!

Svara på inlägget ovan genom att fylla i formuläret nedan

OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. SKAPA ETT NYTT INLÄGG om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.
Du är inte inloggad, men kan svara på inlägget ovan genom att fylla i formuläret nedan ändå genom att fylla i formuläret nedan. Är du regelbunden besökare på svampguiden kan du skapa ett konto för att slippa fylla i namn och säkerhetsfrågor varje gång du postar ett nytt inlägg. Välkommen att logga in eller skapa nytt konto. Det är gratis!
Välj bild…
Ladda hem Svampguiden till din telefon!
Available in Google Play
Rekommenderat Svampguiden rekommenderar Kaffe.se för dig som vill ha riktigt gott kaffe med dig ut i svampskogen
Ny Version! Svampguiden+ är en ny och uppdaterad app för iPhone och iPad som nu äntligen också finns tillgänglig för dig som har Android!
Svamptork finns att köpa på svamp.se
Identifiera arter med hjälp av kameran i din iPhone