0 148 visningar

4 svar

Stolt fjällskivling

Lena

14 aug 2005 kl. 09:21

Har någon ett bra recept på tillagning, hittar inget i receptsamlingen ?

0

JK

15 aug 2005 kl. 11:00

Det godaste är att steka hatten som en köttbit!

0

putte

15 aug 2005 kl. 17:17

stek den å lägg den på en mör kött bit

0

Lena M

15 aug 2005 kl. 18:58

Men om man hittar fler än man mäktar äta upp för tillfället ! Blir de bra att frysa /torka ?

0

Johan

15 aug 2005 kl. 22:08

Jag fryste in en liten bit färsk, orörd, stoltis för ett litet tag sedan. När jag hade tinat upp den såg den inte så fräsch ut (blöt och svampig), men det var inget fel på smaken när den tog plats i en stuvning.

Svara på inlägget ovan genom att fylla i formuläret nedan

OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. SKAPA ETT NYTT INLÄGG om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.
Du är inte inloggad, men kan svara på inlägget ovan genom att fylla i formuläret nedan ändå genom att fylla i formuläret nedan. Är du regelbunden besökare på svampguiden kan du skapa ett konto för att slippa fylla i namn och säkerhetsfrågor varje gång du postar ett nytt inlägg. Välkommen att logga in eller skapa nytt konto. Det är gratis!
Välj bild…
Ladda hem Svampguiden till din telefon!
Available in Google Play
Rekommenderat Svampguiden rekommenderar Kaffe.se för dig som vill ha riktigt gott kaffe med dig ut i svampskogen
Ny Version! Svampguiden+ är en ny och uppdaterad app för iPhone och iPad som nu äntligen också finns tillgänglig för dig som har Android!
Svamptork finns att köpa på svamp.se
Identifiera arter med hjälp av kameran i din iPhone