Ett tips till. Stek den i smör med salt och peppar så att den nästan blir knaperstek. Knaperstek även lite,lite bacon. lägg allt i en form och strö över riven ost, gratinera.Lyckost! Ska ut i skogen i morgon för att se om två blomkålisar som jag såg förra veckan finns kvar.
Tack för alla fina mattips. Den räckte till tre testmåltider. Först fräste jag en smakbit till ett par stekta ägg bara för att testa.
Sedan rök hälften av det som var kvar som fyllning i familjens omeletter. Och till sist gjorde hustrun en underbar pastasås med bacon.
Den var riktigt, riktigt god den svampen ska du veta Brittis ;)
OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. SKAPA ETT NYTT INLÄGG om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.