Bild 1, Visst är det väl sandsopp?
Står som “lämplig som blandsvamp” i min bok. Eftersom jag inte har någon annan svamp att blanda med, tips på vad jag ska göra av den?
Här i databasen tipsas om torkning, det har jag gjort många gånger förr, kanske en bra idé även nu?
Och bild 2, trattkantarellerna, är väl just trattkantareller?
Inga suspekta grejer som har slinkt med?
Tack på förhand!
Det här låter ju minst sagt trevligt, tack för tipsen!
Blir det verkligen murkelsmak av den?
Lite förvånande…
Är det stark smak, eller behöver man i stort sett hela svampen för att det ska ge något?
Mina torkade brunsoppar brukar räcka att slänga i ett par, tre skivor för att ge en fin grundsmak-
OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. SKAPA ETT NYTT INLÄGG om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.