Har gått några rundor och letat i år. Jag ser mängder av riskor och kremlor. Kremlor har jag tappat intresset av, allt är maskätet, och det lilla jag orkar kolla på är skarpt.
Riskorna har jag dock blivit väldigt intresserad av, framför allt finsk risksallad. Men jag får motstridiga uppgifter.
Kan man använda alla vitblödande riskor för risksallad?
Eller bara de tre som alltid kommer upp?
Om man bara kan använda vissa, vad händer om man tar fel?
Oätligt, giftigt, beskt?
Känns så onödigt att leta i timmar utan att ha med sig något hem när det står riskor överallt.
OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. SKAPA ETT NYTT INLÄGG om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.