0 655 visningar

1 svar

Torka blodriska

Ann-Marie

29 aug 2005 kl. 10:42

Kan man torka blodriska? Vinner den i så fall i smak? Har för mig att jag läst det nånstans, ev på det här forumet men nu hittar jag det inte.
Blodriska är egentligen ingen favorit, men eftersom det finns så mycket kan jag inte låta bli att plocka.
Tar tacksamt emot tips på anrättning. Jag kanske har gjort fel.

0

Kurt

29 aug 2005 kl. 13:00

Det går bra att torka blodriska, skär bara bort allt som är insektsangripet. Jag tycker att blodriskor passar bäst att steka. Förutom att torka så kan man också salta in dem.

Svara på inlägget ovan genom att fylla i formuläret nedan

OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. SKAPA ETT NYTT INLÄGG om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.
Du är inte inloggad, men kan svara på inlägget ovan genom att fylla i formuläret nedan ändå genom att fylla i formuläret nedan. Är du regelbunden besökare på svampguiden kan du skapa ett konto för att slippa fylla i namn och säkerhetsfrågor varje gång du postar ett nytt inlägg. Välkommen att logga in eller skapa nytt konto. Det är gratis!
Välj bild…
Ladda hem Svampguiden till din telefon!
Available in Google Play
Rekommenderat Svampguiden rekommenderar Kaffe.se för dig som vill ha riktigt gott kaffe med dig ut i svampskogen
Ny Version! Svampguiden+ är en ny och uppdaterad app för iPhone och iPad som nu äntligen också finns tillgänglig för dig som har Android!
Svamptork finns att köpa på svamp.se
Identifiera arter med hjälp av kameran i din iPhone