8 lit. trattisar. 3dl grädde 2 dl mjölk, en gräddkvibille (liten trekant ni vet), en bit riven parmesan, en bit riven typ greve själv använde jag en bit marsvinsholm. 4 ägg. lite salt se upp för ostar kan ju vara lite salta och så svartpeppar, Tjoho va gott det var!
8 liter
Plockade under några timmar på Söderåsen, Klåveröd men idag var jag på 3 olika ställen och det fanns trattisar och mycket annan svamp överallt. Jag lämnade faktiskt ett 10tal Brunsoppar och hoppas på bra skörd av dem kommande år, alla inom några 100 kvandratmeter.
OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. SKAPA ETT NYTT INLÄGG om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.