Ska testa o steka upp Frostvaxingen så jag får smakat den.
Det är detta jag gör..har bara gjort ett test på någon liter innan o du milde va gott det var:)
http://svampguiden.com/visa_recept.asp?nr=17
Borde hålla länge tycker jag.
Fin bild Totte, den tjärnen ser precis ut som den jag brukar bada i.
Syltad svamp är jättegott till ostmackan! Passar också bra till älgfile och till lever. Ta dom små kantarellerna som du bara delat mitt itu på längden,det blir en fin dekoration på tallriken. Koka inte för länge bara tills dom blir simmiga. Det är inte kul om dom sitter ihop i burken.
Jag har några burkar i kylen, men passa dig Anita, det är som godis.
OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. SKAPA ETT NYTT INLÄGG om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.