0 330 visningar

2 svar

Hjälp med paj!

buffy

8 nov 2007 kl. 16:53

För ett tag sen la JAS ut bilder + recept på en trattkantarellpaj som såg mkt god ut. Jag kopierade receptet men där följde inte med ngra instruktioner, o nu har jag förgräddat ett pajskal o behöver lite hjälp! Ska man steka svampen innan den läggs i pajen? Skall osten (gräddkvibille, riven gréve + riven parmesan) blandas i äggstanningen el. hur/när tillsätts den? I receptet stod det 8 l trattkantareller, det måste väl vara fel?? Skulle bli mkt tacksam om ngn vill svara på detta!

0

Tina N Kolsva

8 nov 2007 kl. 17:03

Jag brukar steka svampen i smör innan den hamnar i pajen. Ja 8 l låter mycket. Du kan riva ner osten ovanpå den stekta svampen o hälla äggvispet över.
Lycka till.

0

buffy

8 nov 2007 kl. 17:30

Tack! Då ska jag genast göra precis så!

Svara på inlägget ovan genom att fylla i formuläret nedan

OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. SKAPA ETT NYTT INLÄGG om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.
Du är inte inloggad, men kan svara på inlägget ovan genom att fylla i formuläret nedan ändå genom att fylla i formuläret nedan. Är du regelbunden besökare på svampguiden kan du skapa ett konto för att slippa fylla i namn och säkerhetsfrågor varje gång du postar ett nytt inlägg. Välkommen att logga in eller skapa nytt konto. Det är gratis!
Välj bild…
Ladda hem Svampguiden till din telefon!
Available in Google Play
Rekommenderat Svampguiden rekommenderar Kaffe.se för dig som vill ha riktigt gott kaffe med dig ut i svampskogen
Ny Version! Svampguiden+ är en ny och uppdaterad app för iPhone och iPad som nu äntligen också finns tillgänglig för dig som har Android!
Svamptork finns att köpa på svamp.se
Identifiera arter med hjälp av kameran i din iPhone