Har ni glömt att köpa hem kex till osten. Eller ligger en påse Torrt tunnbröd o längtar till fågelbordet.Lugn, här kommer tips.
Varsågoda smarriga just det Brädor.De gick som…..på glöggbordet igår.
Brädor
1 paket tunnbröd, 250 g
olivolja
örtsalt eller persillado
Sesamfrön
äggvita
Gör så här
Sätt ugnen på 175°C.
Skär långa strimlor av tunnbrödet, ca 25 cm långa och 3 cm breda.
Pensla bröden med olivolja på baksidan.
Pensla ovansidan med olja och äggvita .
Krydda bröden med örtsalt o sesamfrön eller hitta på egna kryddor.
Lägg bröden på en plåt och torka dem i ugnen i ca 10 minuter, eller tills de
blivit hårda.
Håll koll på brädorna så att de inte bränns då alla ugnar bränner så olika.
OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. SKAPA ETT NYTT INLÄGG om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.