satt å läste igenom alla mina nr av tidskriften svamp (Dansk svamtidskrift) mest för att göra en sammanställning vad jag tyckte var spännande ,så jag kan hitta tillbaka till dem när jag behöver.
Hittade dessutom dessa recept, det på Oxtungssvampen jar jag snott en gång, men det var kul att träffa på originalet igen, löksoppa med svavelticka skall jag nog pröva någon gång, Var det inte en Tv kock som gjorde något liknande
Svaveltickan har jag ätit i lite olika anrättningar, men oxtungesvampen trodde jag måste förvällas eller behandlas på nåt vis.
Har läst att den bör lakas ut i mjölk!
Är den inte bitter att steka rakt av?
Frågan är kanske inte så viktig, då den ju i alla fall är en raritet som pryder sin plats i t ex håligheter i gamla ekar.
Har bara sett den en gång och lät den vara.
Tyvärr har den ändå inte kommit åter på 2 säsonger på den platsen.
OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. SKAPA ETT NYTT INLÄGG om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.