Hej!
Hittade en sida på nätet där dom tillagar svavelticka, kanske den kan hjälpa dig.
Receptet från Wisconsin Mycological Society tycker jag verkade väldigt bra. Särskilt roligt det med “watch the beetles scatter”. Ett skäl till avkokning är ju att alla medföljande insekter dör då.
Men sedan blev jag förbryllad av att man ska tillsätta “home made camembert”. Det kräver ytterligare ett recept, hur man gör sin egen camembert.
Tack alla för visat intresse, en del hade jag redan hittat på era hemsidor men ville försöka få lite utförligare svar och det tycker jag nog att jag fått. Ursäkta mig Joachim, du hade bara sagt “att det kunde eventuellt vara nödvändigt med avkokning på de Svaveltickor som växer på Ek”. Tack igen alla.
OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. SKAPA ETT NYTT INLÄGG om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.