0 65 visningar

2 svar

tillagningstips

Inger

30 sep 2005 kl. 23:28

sotvaxskivling har jag blandat med samtida svampar. Mandelriskan brukar min moster göra en stuvning på, hon tycker att den smakar skaldjur, att förstärka smaken, konsistensen, tuggmotståndet men något sådant kanske inte vore helt fel.

0

klas jaederfeldt

1 okt 2005 kl. 00:34

0

Erik Ekholm

2 okt 2005 kl. 12:13

Sotvaxingen brukar anges som blandsvamp, men jag tycker den är väl värd att stuva separat. Den unika lite sötaktiga, fint parfymerade smaken går bra ihop med en omelett eller till fisk eller fläskkött.

Svara på inlägget ovan genom att fylla i formuläret nedan

OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. SKAPA ETT NYTT INLÄGG om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.
Du är inte inloggad, men kan svara på inlägget ovan genom att fylla i formuläret nedan ändå genom att fylla i formuläret nedan. Är du regelbunden besökare på svampguiden kan du skapa ett konto för att slippa fylla i namn och säkerhetsfrågor varje gång du postar ett nytt inlägg. Välkommen att logga in eller skapa nytt konto. Det är gratis!
Välj bild…
Ladda hem Svampguiden till din telefon!
Available in Google Play
Rekommenderat Svampguiden rekommenderar Kaffe.se för dig som vill ha riktigt gott kaffe med dig ut i svampskogen
Ny Version! Svampguiden+ är en ny och uppdaterad app för iPhone och iPad som nu äntligen också finns tillgänglig för dig som har Android!
Svamptork finns att köpa på svamp.se
Identifiera arter med hjälp av kameran i din iPhone