Det blir mycket av Svaveltickan rent tyngd och volymmässigt då torrsubstansen är väldigt hög. När jag skulle konservera dem så fick jag tillsätta nästan 2 lit vatten för att det skulle gå att täcka dem med vätska i burkarna. Har någon provat att konservera dem, skall bli spännande att prova dem längre fram och se vad som har hänt med smak och konsistens. ( kolla tråden “Det blev många idag”)
Hej Joachim Krumlinde har du hört talas om eller du kanske vet var “Körsbärsträdsskogen” uppe vid Västersjön, Rössjöholm utanför Ängelholm ligger mer exakt, det vore ju rätt kul att kolla in den, det kanske är alldeles svavelgult där. Och Jan, ibland känner jag mig som en gammal övervintrad hippie men äta gamla övervintrade tickor, nej tack. :))
Jag vet inte Affe, jag frågade om joachim vet var den ligger och om han varit där. Jag hittar inte dit, har bara hört talas om den, så om någon vet är jag tacksam för vägbeskrivning. Ska försöka snoka lite i helgen, ska eventuellt träffa en som varit där för många år sedan.
OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. SKAPA ETT NYTT INLÄGG om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.