0 223 visningar

4 svar

torkad svamp

elinor

14 okt 2005 kl. 17:50

hur gör jag med torkad svamp vid mat lagning tex sås el. i grytor

0

ullis

14 okt 2005 kl. 21:28

Jag brukar smula ner torkad svamp i såserna, det tycker jag blir bäst

0

Helena

14 okt 2005 kl. 21:47

Antingen kan du göra som föregående inlägg. Eller köra den torkade svampen i mixer så förvandlas den till mjöl och ger bra smak till t ex såser. Annars kan du blötlägga den och krama ur vattnet och sen använda den som vanligt.

0

lasse

17 okt 2005 kl. 20:07

Trattkantareller: Smula i en pepparkvarn och krydda nykokt pasta eller i såser och grytor.

0

Britten

26 okt 2005 kl. 21:36

Läste i en tidning för lite sedan att det blir gott om man rullar helf läskfile i en blandning av torkat svampmjöl, salt och peppar. Har inte testat än men tror pådet.

Svara på inlägget ovan genom att fylla i formuläret nedan

OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. SKAPA ETT NYTT INLÄGG om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.
Du är inte inloggad, men kan svara på inlägget ovan genom att fylla i formuläret nedan ändå genom att fylla i formuläret nedan. Är du regelbunden besökare på svampguiden kan du skapa ett konto för att slippa fylla i namn och säkerhetsfrågor varje gång du postar ett nytt inlägg. Välkommen att logga in eller skapa nytt konto. Det är gratis!
Välj bild…
Ladda hem Svampguiden till din telefon!
Available in Google Play
Rekommenderat Svampguiden rekommenderar Kaffe.se för dig som vill ha riktigt gott kaffe med dig ut i svampskogen
Ny Version! Svampguiden+ är en ny och uppdaterad app för iPhone och iPad som nu äntligen också finns tillgänglig för dig som har Android!
Svamptork finns att köpa på svamp.se
Identifiera arter med hjälp av kameran i din iPhone