Om du saltar in dem kan du göra alla möjliga inläggningar med ättika o sockerlag. Blanda lök alla möjliga kryddor du gillar. Rosépeppar o rosmarin o vitlök gillar jag.Ungefär som att lägga in sill.Jag gillar den inte son “vanlig” svamp, stekt alltså.
Sylta som man syltar Trattkantareller går åxå,efter att man kokat bort det skarpa.
Inlagd pepparriska i ättiklag o div annat mums.
Jag tycker att det är jättegott att slänga ner lite pepparriskor i blandsvampsåsen. Ger en god, vild, skogssmak. Men så är jag ju uppvuxen med de finska riskorna också. Skulle inte vilja vara utan dem!
Prova att steka små exemplar ganska hårt, servera till en köttbit!
Glöm inte förvällningen dock.
OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. SKAPA ETT NYTT INLÄGG om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.