Ja, det syns tydligt att ju äldre de blir ju mörkare blir skivorna.
Har de den karaktäristiska champinjondoften också?
I så fall är det bara att gratulera om du inte har biltrafik eller annan giftrisk nära gräsmattan.
Man ska vara restriktiv med att äta champinjoner plockade i stadsmiljö tror jag.
Visst är det champinjoner, men vilken art? Det vågar inte jag säga. Det ser ut att vara minst 2 olika arter på bilden. Det är en svår svampgrupp med över 50 arter och några är giftiga. Läs mer om champinjoner: http://svampguiden.com/champinjoner.asp
OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. SKAPA ETT NYTT INLÄGG om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.