Nej, egentligen inte alls, mer än att jag personligen har väldigt svårt att förlika mig med smaken på den…om det nu råkar vara smaken som fransmännen avsåg. Jag har verkligen försökt på alla möjliga sätt men tycker inte den är god.
Men många gillar den ju.
Smaken är ju som baken - eller ännu mera delad. Så jag föreslår provsmakning nästa sensommar. Själv är jag, precis som många andra, tämligen oförstående till den nedsabling av granblodriskan som vissa gör.
I den här tråden “propagerar” jag en liten aning för rävriskan och visar bild på båda.
http://svampguiden.com/forum/visa/224355
Hej förresten, Bengt, det var länge sen, tror jag!
Ledsen, inlägget hamnade i fel tråd!
OBS! Formuläret nedan är till för att svara på frågan i tråden ovan. Håll dig till ämnet och den ursprungliga frågan när du skriver ett svar. SKAPA ETT NYTT INLÄGG om du istället vill ställa en ny fråga eller starta diskussion i ett annat ämne. Olämpliga inlägg som inte följer forumreglerna kan komma att raderas.